Szkoły i kursy dla Ciebie

Szczegóły kursu

SZKOLENIE

Kurs gastronomiczny

Cel szkolenia:

  •  nabycie wiedzy i umiejetności niezbędnych do wykonywania pracy na stanowisku kucharza

Wymagania wstępne dla kandydatów:

  •  osoby pełnoletnie z wykształceniem co najmniej podstawowym lub gimnazjalnym, wykazujące się brakiem przeciwskazań zdrowotnych do wykonywania zawodu

Tematyka szkolenia:

  • podstawy żywienia człowieka
  • wyposażenie techniczne
  • technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
  • minimum sanitarne
  • bezpieczeństwo i higiena pracy
  • zajęcia praktyczne

Liczba godzin zajęć:

  •  50 godz. dydaktycznych

Wydawane dokumenty:

  •  zaświadczenie wydane przez Zakład Doskonalenia Zawodowego w Kielcach (zgodnie z wytycznymi MEN)

Miejsce realizacji:

  •  CKZ Kielce, ul. Paderewskiego 55, tel. 41 366 49 71 wew. 131, 609 678 596
* Przedstawiona oferta handlowa ma jedynie charakter informacyjny i nie stanowi oferty w rozumieniu art. 66 kodeksu cywilnego. Zakład Doskonalenia Zawodowego zastrzega sobie prawo do odwołania poszczególnych kursów w uzasadnionych przypadkach
 
 ** Podana cena kursu została skalkulowana dla grupy uczestników liczącej co najmniej 10 osób
 

Najbliższe terminy kursu


Zapisz się do szkoły

Szybko i wygodnie

Zapisz

Kontakt telefoniczny

zadzwoń do nas

Zadzwoń

Placówki szkoleniowe

Wybierz miejsce

Zobacz placówki